Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
De cada llar catalana, un baluard de la resistència organitzada

Que el CpR creï una comissió ad honorem de control i seguiment dels usos i costums de la llengua catalana.

Que impulsi un Comitè d'Ètica política independentista.

Que sorgeixen a l'ombra Comitès locals que puguin posicionar-se respecte a polítiques locals o propostes pels diferents ajuntaments; sobre tot a l'únic que governa, el PP-PSOE.

No cedint espais amb l'excusa que ja hi ha l'ANC, Òmnium o el CpR, sinó afegint-hi punts de vista, propostes que sumin vots de parts de la societat organitzada, atomitzant espais  i no centralitzant els objectius repressius ni indrets, ni marcant dianes que facilitin la tasca a la repressió i, millor encara, sense regalar cap flanc.

Es cobririen sense ser legals ni estar exposades, vessants de participació a cada casa i a cada masia catalana sense assenyalar-hi el camí a la repressió.

Baluards invisibles de la resistència popular.

Miquelets missatgers arribant arreu i a temps, sense rastre virtual, i tot per fora de les organitzacions públiques, reconegudes i estudiades per "tàcitos satisfets."

Crec que no hi ha cap altra alternativa si volem delimitar independentistes, autonomismes i les paraules dels fets.

 

21 de juliol 2021

Guillem Vendrell Jofre

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid