Finançament al País Valencià
Crida pel finançament convoca la manifestació el 9 de novembre

Considera més necessària que mai la mobilització de la societat valenciana per acabar amb l'espoli, l'infrafinançament i la manca d'inversions i per avançar envers la nostra sobirania fiscal i la condonació del deute que patim les valencianes i valencians.

20/07/2021 Política

La Crida pel Finançament manté la convocatòria de manifestació a la ciutat de València per al pròxim 9 de novembre que estarà precedida d'una mobilització social que s'iniciarà el mes de setembre amb diverses accions que estan programades.

Per a la Crida pel Finançament, l'objectiu no és la mobilització en si, sinó acabar amb l'infrafinançament, la manca d’inversions l'Estat i la mínima execució de les que s'hi preveuen, l'espoli fiscal i la necessària condonació del deute que ens ofega. És per aquest motiu que, aquest espai unitari que agrupa a partits polítics, sindicals, entitats socials i persones, està obert a seure's a negociar a altres plataformes i entitats la data i el contingut de la mobilització. En eixe sentit, considera que aquestes reivindicacions són una prioritat per al conjunt de les entitats i la societat valenciana que han d'avantposar els interessos dels 5 milions de valencianes i valencians, per qualsevol altre per legítim que siga, per aconseguir forçar el govern espanyol a una negociació real. Aquest espai considera que sense l'apoderament i unitat del poble valencià, al llarg dels mesos vinents, no serà possible aconseguir-ho.