Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Finançament al País Valencià
Crida pel finançament convoca la manifestació el 9 de novembre

Considera més necessària que mai la mobilització de la societat valenciana per acabar amb l'espoli, l'infrafinançament i la manca d'inversions i per avançar envers la nostra sobirania fiscal i la condonació del deute que patim les valencianes i valencians.

20/07/2021 Política

La Crida pel Finançament manté la convocatòria de manifestació a la ciutat de València per al pròxim 9 de novembre que estarà precedida d'una mobilització social que s'iniciarà el mes de setembre amb diverses accions que estan programades.

Per a la Crida pel Finançament, l'objectiu no és la mobilització en si, sinó acabar amb l'infrafinançament, la manca d’inversions l'Estat i la mínima execució de les que s'hi preveuen, l'espoli fiscal i la necessària condonació del deute que ens ofega. És per aquest motiu que, aquest espai unitari que agrupa a partits polítics, sindicals, entitats socials i persones, està obert a seure's a negociar a altres plataformes i entitats la data i el contingut de la mobilització. En eixe sentit, considera que aquestes reivindicacions són una prioritat per al conjunt de les entitats i la societat valenciana que han d'avantposar els interessos dels 5 milions de valencianes i valencians, per qualsevol altre per legítim que siga, per aconseguir forçar el govern espanyol a una negociació real. Aquest espai considera que sense l'apoderament i unitat del poble valencià, al llarg dels mesos vinents, no serà possible aconseguir-ho.

 

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid