Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAÏSOS BÀLTICS
Accidentada visita de Pedro Sánchez als països bàltics

Una estelada a Letònia i una suposada 'amenaça aèria' russa a Lituània distorsionen la visita de Pedro Sánchez als països bàltics

08/07/2021 Internacional

Accidentada visita de Pedro Sánchez als països bàltics. Ahir el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va participar a Letònia en una ofrena floral a les víctimes de la seva guerra de la independència de Letònia, un acte al denominat Monument a la Llibertat on hi havia dues persones desplegant una estelada.

Avui una suposada amenaça aèria atribuïda a Rússia ha forçat a Pedro Sánchez i al president de Lituània a interrompre una conferència de premsa. Enmig de l'esdeveniment, han sorgit les veus dels pilots espanyols (i de Pedro Sánchez dient al sorprès president lituà 'It's an Alfa Scramble') desallotjant  l'hangar on es trobaven els seus avions caça.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid