Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTERSINDICAL
La Intersindical entra amb força a Frit Ravich

Aquest divendres 11 es van celebrar eleccions sindicals a Frit Ravich SL, amb seu a Maçanet de la Selva i una de les empreses més importants de les comarques gironines

12/06/2021 Laboral
La Intersindical La Intersindical
Aquest divendres 11 es van celebrar eleccions sindicals a Frit Ravich SL, amb seu a Maçanet de la Selva i una de les empreses més importants de les comarques gironines, ja que compta amb més de 600 treballadors.

La Intersindical, que ha concorregut per primer cop a les eleccions sindicals de l’empresa, ha aconseguit entrar amb força al comitè, havent obtingut 6 delegats , per 6 de la UGT i 5 de CCOO. A més, ha guanyat les eleccions al col·legi de tècnics i administratius.

Fins ara el comitè d’empresa de Frit Ravich estava format per 14 delegats de CCOO i 3 de la UGT. L’entrada del sindicat independentista, seguint la dinàmica de creixement que està experimentant arreu del país, ha fet variar completament la composició del comitè.

Aquest fet serà determinant a l’hora d’afrontar la propera negociació del conveni col·lectiu i altres mesures, en què la Intersindical podrà defensar el seu programa de millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’empresa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid