En el seu record
Ha mort Isabel Pallarès, ex-secretària general de la Intersindical-CSC

La primera dona que va liderar una central sindical de classe a Catalunya. Pallarès encara estava activa als òrgans del sindicat, ja que fomava part del seu secretariat nacional.

24/06/2021 Política

Isabel Pallarès, ex-secretària general de la Intersindical-CSC ha mort aquest dijous a Barcelona després de patir una llarga malaltia, tal com ha informat el mateix sindicat.

Nascuda a Almacelles em 1964 (Segrià), treballava a l'ensenyament secundari, i es implicar a la Intersindical-CSC als anys 90. Entre 1998 i 2003 va ser la secretària general del sindicat independentista convertint-se en la primera dona a Catalunya que liderava una organització sindical de classe. Durant el seu mandat, va establir relacions amb LAB, que la van dur a crear la Plataforma de Sindicats de Nacions Sense Estat.

El 1998 va ser elegida secretària confederal  el 1998 en substitució de l'històric Miquel Porter i Moix. Va cedir el testimoni a Carles Sastre, que durant el seu mandat l'havia acompanyada com a secretari d'Acció Sindical. Actualment lidera el sindicat Sergi Perelló.