Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EL SALVADOR
El Salvador es converteix en el primer Estat del món en què bitcoin és una moneda de curs legal

El canvi entre bitcoin i el dòlar dels Estats Units (l'única moneda de curs legal a El Salvador fins el dimecres passat) serà establert lliurement pel mercat

12/06/2021 Internacional
L'Assemblea Legislativa de El Salvador va aprovar dimecres passat la llei que converteix el bitcoin en moneda de curs legal a El Salvador. El país centreamercià es converteix en el primer del món en oferir aquest suport a la criptodivisa.

Nayib Bukele, president de El Salvador, ja va anunciar les seves intencions fa uns dies, i ara aquesta proposta s'ha convertit en realitat, encara que no sense polèmica. Entre altres coses perquè obliga els comerços i empreses a acceptar bitcoin com a mitjà de pagament quan aquesta criptodivisa no està dissenyada per a substituir o ser alternativa als diners.

El canvi entre bitcoin i el dòlar dels Estats Units (l'única moneda de curs legal a El Salvador fins el dimecres passat) serà establert lliurement pel mercat, però a més tot preu podrà ser expressat en bitcoin i totes les contribucions tributàries podran ser pagades en bitcoin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid