Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona anuncia mobilitzacions contra el model que es vol implantar eñ Govern

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona anuncia mobilitzacions contra el model que es vol implantar eñ Govern

02/06/2021 Salut

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona inicia una nova campanya de mobilitzacions, taules al carrer i recollides de signatures per explicar què està passant amb la sanitat pública i, sobretot, què passa amb l’atenció Primària i quin és el model que es vol implantar des de la Generalitat de Catalunya i que comportarà gravíssims problemes per a l’atenció sanitària de la població.

Aquesta campanya té per objectiu visibilitzar les mancances del sistema sanitari del Camp de Tarragona, que són conseqüència del progressiu desmantellament de la sanitat pública i que com a conseqüència de l’epidèmia s’han vist agreujades.

En aquest sentit, mitjançant la recollida de signatures, es demana a la Generalitat que posi per davant i en valor la salut de la població, el dret a la salut, el dret a la vida, i inclús, el dret a estar malalt. En concret, s’exigeix; atenció sanitària presencial a tots els CAP’s, atenció telemàtica i/o telefònica només per fer tràmits, atenció d’urgències les 24h en tots els CAP’s, augment de les línies telefòniques a tots els CAP’s i una resposta en menys de 24h a les usuàries i dotació en tots els CAP’s del personal i recursos materials i econòmics necessaris pel seu correcte funcionament.

El Grup de Treball en defensa de la sanitat pública de Tarragona ha calendaritzat taules informatives i de recollida de firmes pels propers dimarts i dijous de 10h a 12h a la cantonada de la Rambla Nova amb Carrer Canyelles. A més a més, també s’estan organitzant altres actes en paral·lel, com és la xerrada informativa “Què està passant amb la sanitat pública? Ens hi va la vida!” prevista pel proper dia 15 de juny a les 19h a la Rambla Nova (alçada de Teresianes).

Pel del Grup de Treball la voluntat de totes aquestes accions de mobilització i conscienciació ens ha d’apoderar a totes per exigir que ens retornin la sanitat pública en millors condicions a totes les instàncies que es consideri necessàries per fer efectiu, fruit de la protesta i mobilització social, el canvi de model sanitari; un model sanitari 100% públic, de gestió, titularitat i provisió , de qualitat i universal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid