Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antimilitarisme
Demà atracarà un vaixell de l’Armada al Port de Tarragona, malgrat el Ple va rebutjar-ne la seva presència

La CUP ha sol·licitat una reunió amb el president del Port

07/06/2021 Drets i Llibertats
La CUP insisteix en denunciar la presència de vaixells de l’Armada al Port de Tarragona, malgrat el gener de l’any passat es va aprovar una moció al Consell Plenari contra la presència de vaixells militars i de guerra, amb els vots a favor d’ERC, JxT, ECP i la CUP.

Demà té previst atracar el buc “Toralla” de l’Armada, després d’haver fet escala a Roses. Davant l’acord majoritari del Ple en contra la presència d’aquests vaixells a la ciutat, la formació anticapitalista insta al govern municipal a fer un comunicat de rebuig a l’arribada d’aquest buc. A més, les cupaires anuncien que han sol·licitat una reunió amb el President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, per tal d’abordar aquesta situació i esclarir el posicionament del Port.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid