Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Presentació del llibre 'Reviure els fets' a El Foment de Girona

Dimecres passat la llibreria Les Voltes va organitzar una presentació del llibre de Carles Castellanos 'Reviure els fets' a El Foment de Girona

29/05/2021 Cultura

Dimecres passat la llibreria Les Voltes va organitzar una presentació del llibre de Carles Castellanos 'Reviure els fets' a El Foment de Girona. A la presentació del llibre publicat per Edicions del 1979 van parlar l'autor i el prologuista. Les paraules d’introducció van córrer a càrrec del prologuista del llibre Albert Botran diputat de la CUP i membre del Secretatiat Nacional de Poble Lliure.

La presentació va desvetllar un debat interessant que demostra l’interès que hi ha al si de l’independentisme per la clarificació de les idees en un moment en qué calen, més enllà de les propagandes electorals, elements que ajudin a la definició d’una estratègia i unes línies d’acció sòlides.

'Reviure els fets' són unes memòries polítiques on l'autor s'esforça per aportar una visió de conjunt a la seva activitat militant continuada amb la voluntat d'exposar un reguitzell d'idees, raonaments, preses de posició i accions que han anat seguint el desplegament d'un moviment polític nou, l'independentisme contemporani, que, havent tingut una primera brotada als anys vuitanta del segle passat, ha fet l'eclosió massiva a inicis del XXI.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid