Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detinguda una membre de Vox de Girona per una trama de venda de carnets de conduir falsos

La banda presumtament estava liderada pel seu fill Álvaro des de S'Agaró.

12/05/2021 Comunicació

Segons informa el digital El Caso, ahir va ser detinguda una membre de Vox de Girona per una trama de venda de carnets de conduir falsos. La banda presumtament estava liderada pel seu fill Álvaro des de S'Agaró. Fa uns 20 mesos la dona (que es diu Marta Carlota Sales Prendes) i  el seu fill van ser notícia per una baralla amb els seus veïns a Llagostera

Marta Carlota Sales Prendes normalment va acompanyada als actes de Vox d'una altra simpatitzant del partit anomenada Francina Viñals Subirana.  Les dues dones són habituals als actes de la Fundación Nacional Francisco Franco i el passat mes de desembre van ser expedientades per exhibir símbols i banderes franquistes (tot i que en un vídeo penjat a youtube l'any 2017 Francina Viñals afirma que no té res a veure amb el franquisme). També havien estat actives entre les brigades que arrenquen llaços grocs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid