Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
Continuen les concentracions per la lliure elecció de l'horari escolar
06/05/2021 Educació

El proper dissabte 8 de Maig a les 12.30h la Plataforma Volem Jornada Continua a Catalunya es concentrarà a la Placa de L'ajuntament a Tarragona, per exigir als partits polítics que escoltin la seva reivindicació.

A la concentració assistiran grups de famílies de diferents punts del territori català que porten temps lluitant pel dret democràtic de poder escollir l’horari escolar pels seus fills i filles, i que es pugui aplicar la jornada continua en aquells centres que ho sol·licitin tal i com s’està fent a la majoria de comunitats autònomes. Una demanda que ha crescut més que mai aquest curs escolar a causa de la situació sanitària provocada per la Covid19.

Durant els darrers mesos, la Plataforma ha aconseguit que s’aprovessin mocions per traslladar aquesta petició a la Generalitat a diferents ajuntaments de municipis catalans

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid