Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Riu
La CUP Ebre exigeix a ERC que ature les inversions al Canal Xerta-Sénia quan el Govern està en funcions
10/04/2021 Territori

La petició arriba després que el passat dimecres la consellera d'Agricultura en funcions, Teresa Jordà, anunciés les obres per a la posada en marxa efectiva del regadiu el pròxim 2023. La formació reitera que el projecte seguix sent una amenaça per a un futur transvasament cap al País Valencià, segons ha denunciat la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), i no té consens territorial.

La CUP Ebre no s'oposa al rec de suport perquè l'agricultura familiar pugui viure més dignament sinó a la forma d'impulsar este regadiu. Proposen alternativament, per exemple, una millor gestió col·lectiva dels pous existents a la zona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid