Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Estat francès recomana reservar la vacuna d'AstraZeneca per a majors de 55 anys i l'Estat espanyol la suspèn als menors de 60

Dificultat de respirar, mal de pit i petèquies són alguns dels símptomes assenyalats per l'EMA  (Agència Europea del Medicament) respecte als efectes secundaris de la vacuna contra la coronavirus d'AstraZeneca. Segurament en les properes hores hi haurà canvis en relació a aquesta vacuna.

08/04/2021 Salut

L’autoritat sanitària de França ha recomanat reservar la vacuna d'AstraZeneca COVID-19 per a persones de 55 anys tot i que l'Agència Europea del Medicament va reafirmar que la vacuna era "segura i eficaç" després que diversos països de la UE van aturar el desplegament dels informes de coagulació de la sang.

D'altra banda el Ministeri de Sanitat espanyol i les comunitats autònomes han acordat aquest dimecres limitar, per ara, la vacunació amb AstraZeneca a les persones de més de 60 anys. De moment, la vacuna es continuarà administrant a la població d'entre 60 i 65 anys, que són els que estan citats. Queda en mans de la Comissió de Salut Pública iniciar la vacunació a les persones d'edats compreses entre els 65 i els 69 anys.

Dificultat de respirar, mal de pit i petèquies són alguns dels símptomes assenyalats per l'EMA (Agència Europea del Medicament) respecte als efectes secundaris de la vacuna contra la coronavirus d'AstraZeneca. Segurament en les properes hores hi haurà canvis en relació a aquesta vacuna.

Una tercera opció és la que ha triat el Regne Unit que recomana que s'administri una vacuna contra la Covid-19 alternativa a la d'AstraZeneca a les persones menors de 30 anys, arran del possible vincle detectat entre el fàrmac i casos rars de trombosi, segons ha anunciat aquest dimecres a la tarda el comitè conjunt de vacunació i immunització del Regne Unit.

Valora
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid