Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bankia-CaixaBank
EH Bildu demana a Govern espanyol que adopti mesures per frenar l'onada d'acomiadaments anunciats en el sector bancari

La formació urgeix a la vicepresidenta segona de Govern espanyol, Nadia Calviño, a comparèixer al Congrés de diputat espanyol per explicar com pensa evitar els 18.228 acomiadaments mitjançant EROs anunciats recentment pel sector bancari. "Encara deuen els 60.000 milions prestats en el rescat bancari", recorda.

22/04/2021 Economia
H Bildu H Bildu

 Aquest dijous el Grup Parlamentari Euskal Herria Bildu ha registrat al Congrés de diputat espanyol una sol·licitud de compareixença de la vicepresidenta segona i ministra d'Afers Econòmics, Nadia Calviño.

L'objectiu de la petició és que detalli les mesures que pretén adoptar amb l'objectiu d'evitar els 18.228 acomiadaments mitjançant ERO anunciats pel sector bancari sota l'argument el procés de "reestructuració i digitalització" que afronten les entitats. Una mesura de el tot inacceptable i preocupant tenint en compte els més de 60.000 milions d'euros que l'Estat va prestar i la banca encara no ha tornat després del rescat públic de l'any 2008.

A més del deute pendent amb les arques públiques, la formació sobiranista basca recorda la participació pública de Govern en algunes de les entitats bancàries que han anunciat aquests acomiadaments, el que fa encara més necessari i urgent que la vicepresidenta Calviño doni les explicacions pertinents en seu parlamentària davant l'allau d'acomiadaments plantejada recentment pel sector.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid