Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La Marea Blanca de Catalunya dóna suport a la vaga de Sanitat del 10M
04/03/2021 Salut

La Marea Blanca de Catalunya  entenen com a legítimes les reivindicacions de la   Mesa Sindical de Sanitat de Catalunya, formada pels sindicats USOC, Infermeres de Catalunya, CGT Catalunya, CATAC-CTS-IAC, Coordinadora Obrera Sindical i PSI Lluitem. Reivindicacions moltes d'elles compartides per la pròpia Marea Blanca de Catalunya.   

La Marea considera són les forces sindicals a  qui correspon la convocatòria del legítim dret de vaga. Entre les reivindicacions plantejades coincideixen en la lluita per  un sistema sanitari públic que garanteixi el dret a la salut de totes les persones i un servei públic de qualitat i amb condicions dignes per a tots els treballadors i treballadores, reivindicacions que han fixat com a prioritat del futur govern després de les eleccions del 14 F.

 Per tant, dóna lsuport a convocatòria de vaga pel proper 10 M així com les aturades parcials convocades pels dilluns i crida a la ciutadania a participar al costat dels treballadors i treballadores en les diferents mobilitzacions convocades.

 

Som conscients de la gravetat de la situació social i ens agradaria que fossin el conjunt de les organitzacions i forces sindicals les que impulsessin una vaga general en la sanitat pública, ja que  només  amb la participació fraternal de tots els  treballadors i treballadores amb la ciutadania podrem aspirar a un sistema sanitari del que siguin exclosos  la precarietat laboral i l'obtenció de beneficis privats a càrrec dels escassos recursos públics .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid