Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
La CAL inicia la celebració dels seus 25 anys amb la renovació del seu web
04/03/2021 Llengua
La CAL inicia la celebració dels seus 25 anys amb la renovació del seu web La CAL inicia la celebració dels seus 25 anys amb la renovació del seu web
Aquest any 2021 la CAL celebra el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, s’han preparat una sèrie d’accions que serviran per commemorar aquest quart de segle de treball per la normalització de la llengua i la cultura catalanes. La primera d’aquestes ha estat la renovació del web de l’entitat a principis de febrer.

El nou lloc web, amb el mateix domini que l’anterior, compta amb un disseny més visual i intuïtiu per tal d’apropar els projectes i activitats de la CAL a la població. A través del web, també es fa públic el logotip de celebració dels 25 anys de l’entitat, una adaptació de l’actual.

La resta de les accions que es duran a terme al llarg de l’any 2021 s’aniran anunciant tant al web com a les xarxes socials de FacebookTwitter i Instagram.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid