Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
La CUP revindica uns Països Catalans lliures i socialment més justos des de la comarca del Sénia

Aquest dissabte la CUP ha fet una acció reivindicativa al Pont Vell entre la Sénia i les Cases del Riu de Rosell desplegant una pancarta amb el missatge "Lo Sénia no és frontera".

14/02/2021 Política
Com ha explicat Andreu Carapuig, número xx a la llista de Tarragona, la formació ha escollit aquest indret "al bell mig dels Països Catalans, com a símbol indiscutible de la vertebració i la unitat del nostre territori". "Des de la CUP entenem els Països Catalans com el nostre marc nacional" ha deixat palès Carapuig "i per a nosaltres, és un riu que no separà res". Carapuig també ha reivindicat el català com un eix comú entorn del qual s'ha de gestionar la gran diversitat lingüística que presenta ara mateix la societat catalana. "Els atacs contra la llengua arreu dels Països Catalans són creixents i la CUP és l'únic partit que assumeix totes les mesures lingüístiques proposades per la Plataforma per la Llengua" ha assegurat el cupaire.

Per la seva banda, Júlia Urgell, ha reivindicat que sense el País Valencià "i altres territoris de la nació catalana no pot haver-hi una independència real" i ha assegurat que la CUP continuarà lluitant "per uns Països Catalans lliures, socialment més justos, antifeixistes, feministes i ecologistes."

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid