Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
14-F
L’ANC crida a mobilitzar el vot independentista

L’independentisme té l’oportunitat de fer un resultat històric superant el 50% de vot directe”, Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea.

12/02/2021 Política
Aquest migdia l’Assemblea ha desplegat una estelada de gran format davant les Fonts de Montjuïc a Barcelona per promoure el vot independentista de cara a les eleccions de diumenge. Aquesta ha estat la primera acció que s’ha fet avui, ja que al llarg de la tarda es desplegaran més estelades arreu del territori.

La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, que ha assistit al desplegament de l’estelada a Barcelona, ha deixat clar que “les eleccions d’aquest diumenge es juguen en clau de mobilització. L’independentisme té l’oportunitat de fer un resultat històric superant el 50% de vot directe”.

"És la pressió popular la que ens farà avançar. Hem d'omplir les urnes de vots independentistes", ha afegit Paluzie.

La presidenta de l’Assemblea ha recordat que “a l’1 d’octubre ens vam autodeterminar i aquest diumenge ratificarem el mandat”. 

Per acabar, ha fet una crida a la participació independentista aquest diumenge
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid