Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reciprocitat Ara!
À Punt s'afegeix a la plataforma Bon Dia TV
28/02/2021 Comunicació

El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va aprova el passat mes de novembre que À Punt s'inorporaria a la plataforma Bon Dia TV. Tot i l'aprovació, en aquests moments el canal està redactant el conveni que haurà de donar cobertura jurídica al projecte. També s'està treballant en la selecció i la indexació dels continguts audiovisuals que formaran part del catàleg que aportarà la cadena a la plataforma a partir del moment que se signi el document.

La plataforma digital Bon Dia TV, es va posar en marxa el novembre del 2018 a partir de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per compartir continguts i difondre'ls mitjançant la xarxa.

Amb aquesta decisió, À Punt esmena la seva negativa del 2018, quan va rebutjar sumar-se a la iniciativa impulsada per la CCMA i l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. La decisió reflecteix el desig de la cadena valenciana d'incrementar la col·laboració amb els dos canals amb què comparteix llengua i ampliar així una cooperació ja consolidada en l'àmbit de la coproducció i la cessió de continguts.

L'exemple més reeixit d'aquest treball en equip és la pel·lícula La mort de Guillem i que va ser emesa simultàniament per les tres cadenes. Una experiència que repetiran el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb el film Frederica Montseny, la dona que parla, que narra la vida de qui va ser ministra de Sanitat durant la Segona República espanyola i que compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura i del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid