Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La FAVB reivindica el dret a estar informats sobre el pla de vacunació
15/01/2021 Drets i Llibertats

Davant el desconcert informatiu sobre el pla de vacunació de la Covid-19 a Barcelona (com es farà, en quins espais, per quins equips), des de la FAVB demana al Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública de Catalunya i al Consorci Sanitari de Barcelona la necessitat que es faci un major esforç informatiu.

L'entitat veïnal apunta que com a ciutadania preocupada per les manipulacions mediàtiques de tot tipus, "ens veiem en l'obligació i la responsabilitat d'exercir el dret d'accés a la informació pública, en aquest cas de forma immediata, conforme les autoritats competents vagin prenent les decisions sobre la vacunació de la Covid".

En aquesta línia, considera que "seria desitjable que les veïnes i veïns de Barcelona poguéssim conèixer, de forma comprensible, fiable i oportuna, els detalls de l'operativa prevista, per exemple:

Quines són les previsions de vacunació per als diferents barris de la ciutat (calendari, en quins equipaments es faran, criteris d'accés, com s'avisarà la població).

També agraïríem que davant d'endarreriments i imprevistos, s'informi oportunament i amb transparència de les causes.

Facilitar un sistema senzill per poder conèixer quina és la situació, els avenços i les rectificacions en el dia a dia del pla de vacunació".

Per altra banda, puntualitza que tot el pla l’haurien de dur a terme els equips d’Atenció Primària de la ciutat amb els mitjans de personal i materials que siguin necessaris.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid