Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Militars espanyols
Segueixen atracant vaixells de l’Armada espanyola al Port de Tarragona malgrat que el Ple en va rebutjar la presència
06/11/2020 Política

La CUP torna a carregar contra la presència de patrullers de l’Armada al port de la ciutat, tot i que el passat gener es va aprovar una moció al Consell Plenari contra la presència de vaixells militars i de guerra.

Aquest cop el buc que té previst atracar el proper dilluns 9 de novembre és el “Formentor” i la formació independentista expressa el seu malestar davant la inacció de l’alcalde Ricomà i el President del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset. Les cupaires, de fet, es pregunten si el govern d’ERC i ECP va arribar a traslladar a l’Autoritat Portuària els acords de la moció aprovada i si s’ha realitzat alguna gestió per tal que cap vaixell militar o de guerra torni a atracar al port de la nostra ciutat.

Igualment, les cupaires també volen saber si s’han iniciat passes per tal que Tarragona pugui acollir algun dels vaixells de la Fundació Proactiva Open Arms. La CUP traslladarà aquestes preguntes al proper Consell Plenari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid