Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
Propostes Didàctiques per a treballar les violències masclistes als centres educatius
25/11/2020 Gènere

Cada 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional Per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, l’STEI Intersindical i l’Organización de Mujeres de la Confederación Intersindical editen les Propostes Didàctiques per a treballar les violències masclistes als centres educatius. Les podeu trobar al nostre web www.stei.cat/dona.

Són activitats dirigides des de 0 a 3 anys fins a persones adultes i en diferents llengües. També, s’adjunta un recull de recursos com llibres, pel·lícules, música... que ens serveixen d’eina per treballar la coeducació dins l’aula. I finalment, es fa referència al llistat dels feminicidis ocorreguts durant el que porta de 2020, segons dades de feminicidio.net, a data 3 de novembre.

A hores d’ara aquesta xifra ha augmentat, perquè per a aconseguir eradicar el terrorisme masclista és necessari un canvi de mentalitat i un canvi estructural de la societat, educar a les nines i als nins com a iguals, com a persones independents i sense transmetre estereotips sexistes que el que fan és perpetuar rols de superioritat en uns i de sotmetiment en unes altres.

No només el virus mata
Enguany, no només ens estam enfrontant a un virus letal que ens arrabassa familiars i éssers estimats, sinó que assistim a un doble virus: un sanitari, el Coronavirus, i un altre social, la violència de gènere. Tots dos letals en la majoria dels casos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid