Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Micromecenatge en suport a 13 estudiants que s’enfronten a 111 anys de presó i 130.000€ de multa

Amb el hastag #ActivemLaSolidaritat per fer front al judici del 3 i 4 de juny de 2021.

30/10/2020 Drets i Llibertats

A la plataforma de micromecenatge "Tot Suma" s'ha iniciat una campanya de micromecenatge amb la intenció d’activar la solidaritat i fer front al judici contra 13 estudiants s’enfronten a 111 anys de presó i 130.000 euros de multa per participar de la vaga del 2 de març de 2017 on es reclamava la rebaixa de taxes del 30%.

L’informe policial i la instrucció evidencien que diverses militants del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans havien patit seguiments. Es a dir, s’evidencia la persecució política i ideològica, això com la voluntat de rastrejar l’activitat militant de les encausades.

Tres anys després d’aquestes mobilitzacions, els estudiants s’enfronten a un judici polític. Tot i haver-se aplicat la rebaixa de les matrícules, els qui ho van defensar segueixen represaliades. Per aquest motiu, han iniciat un Tot Suma, amb la intenció d’activar la solidaritat i fer front al judici al qual s’enfronten.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid