Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat Pública
La CUP Tarragona crida a sumar-se a la mobilització veïnal per un increment de recursos al CAP Jaume I

La formació també animen a participar aquest dissabte al tall de la T-11 convocada pels veïns per reivindicar el reforç de l’Atenció Primària als barris de Ponent

30/10/2020 Salut

La CUP Tarragona insisteix en la necessitat d’enfortir i millorar l’Atenció Primària, així ho van expressar el darrer Consell Plenari on van presentar una moció amb el mateix títol, aprovada amb l’única abstenció del PP. La consellera Laia Estrada remarca que “les treballadores van desbordades i les usuàries estan patint, les protestes veïnals i de les professionals estan totalment justificades i cal anar a una”.

Per aquest motiu les cupaires encoratgen els veïns i veïnes a participar a la concentració que tindrà lloc el proper dimarts 3 de novembre, a les 18h, davant del CAP Jaume I per denunciar les mancances en el servei i exigir al CATSalut que prengui les mesures adients que permetin una millor qualitat del servei. La convocatòria està organitzada pel Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública juntament amb les Associacions de Veïns del Serrallo, Veïns Tarragona Centre, Veïns del Port, Veïns Verge del Carme i Federació Segle XXI. En el mateix sentit, la CUP també anima a participar al tall de la T-11 organitzat per les diferents associacions de veïns i veïnes de Ponent, el proper dissabte 31 d’octubre a les 17h.

Durant les darreres setmanes el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha recollit i entregat als Serveis Territorials del Departament de Salut de la Generalitat mig centenar de reclamacions que evidencien la vulneració dels drets dels usuaris i usuàries principalment als CAP de Bonavista, La Granja i Jaume I. La CUP argumenta que l’augment de recursos és un reivindicació que adrecen a la gestió política que s’està duent a terme des de fa anys i que ha de ser “una lluita compartida entre usuàries i treballadores”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid