Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còrsega
L'escriptor i independentista cors Jean-Pierre Santini continua detingut a Fresnes

A Còrsega, aquest dissabte,  llibreters i autors han organitzat lectures de les obres de l’escriptor Jean-Pierre Santini, per exemple, a la llibreria À Piuma lesta, a Montesoro.

25/10/2020 Internacional

Divendres passat, ll tribunal d’apel·lació de París divendres passat la presó preventiva de l’independentista cors i escriptor Jean-Pierre Santini, empresonat des del 10 d’octubre en el marc d’una investigació per trets contra una gendarmeria a Còrsega. Santini manté la vaga de fam que va iniciar en el moment de la seva detenció.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Justice?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Justice</a> En Corse libraires et auteurs organisent des lectures publiques en soutien à l écrivain Jean Pierre Santini. <a href="https://t.co/U38pZra1V2">pic.twitter.com/U38pZra1V2</a></p>&mdash; corsicapolar.eu (@corsicapolareu) <a href="https://twitter.com/corsicapolareu/status/1320000231564509185?ref_src=twsrc%5Etfw">October 24, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid