Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El jutge deixa en llibertat els detinguts durant l''Operació Volkhov'

El jutge ha deixat en llibertat els nou detinguts que van passar a disposició judicial ja que la Fiscalia no ha demanat mesures cautelars

30/10/2020 Drets i Llibertats

El jutge que investiga el suposat desviament de fons públics per a Tsunami Democràtic i la Casa de la República de Waterloo ha deixat en llibertat els últims detinguts de l''operació Volkhov'. Entre ells l'exconseller d'ERC Xavier Vendrell,  l'exdirigent de CDC David Madí, la sindicalista Marta Molina i el periodista (i ex-militant de l'MDT) Oriol Soler.

Les forces d'ocupació espanyoles també estaven investigant si des d'aquesta "trama d'empresaris" s'havia aconseguit el compromís del Kremlín d'enviar 10.000 soldats russos a lluitar en favor de la independència de Catalunya. Entre els detinguts d'aquesta operació policial a més a més d'Oriol Soler, Xavier Vendrell, Marta Molina i David Madí hi ha hagut Josep Lluís Alay, Pilar Contreras, Xavier Vinyals, Antoni Fusté, Josep Campmajó, Josep González, Roc Aguilera, Jordi Mir, Enric Mir, Jaume Cabaní i Jordi Sierra.

Com és habitual la Guàrdia Civil ha filtrat les converses intervingudes als detinguts a mitjans de comunicació afins (d'ultradreta). Alguns mitjans han optat per transcriure les converses filtrades i uns altres han triat difondre-les directament (subtitulades a l'espanyol perquè les pugui entendre el seu públic) pero tots han aprofitat el material per fer escarni dels detinguts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid