Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Barcelona a vida o mort: surt el número 155 de la revista 'Carrer' de la FAVB
03/10/2020 Comunicació

Torna la revista Carrer de la Favb coincidint amb l'assemblea general de la federació veïnal -que se celebrarà en format virtual pel coronavirus-, i que dedica el dossier precisament a reflexionar sobre l'impacte de la crisi sanitària a la nostra ciutat i els seus barris.

També hi trobareu un balanç dels 10 anys que han passat des que es va destapar l'escàndol de corrupció del Palau de la Música, ara que s'ha confirmat la sentència d'un judici en el qual el moviment veïnal va exercir l'acusació popular, amb un “extra” dedicat al cas Vives i els procediments judicials als quals s'enfronta l'extinent d'alcalde, relacionats amb contractes irregulars a Barcelona Regional i el finançament il·lícit de CDC.

Un article que reivindica el reconeixement de la història dels barris de l'Eixample i un reportatge que investiga què se n'ha fet de l'arxiu de Tierno Galván dipositat a Barcelona són alguns dels temes que recull el nou número.

A partir de la setmana que ve podreu trobar la revista en format paper als punts de distribució habituals, així com al local de la Favb. Com els barris, Carrer resisteix!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid