Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
Projecció al Cinema Prado de la pel·lícula "La Mort de Guillem" a Sitges
28/09/2020 Política

Demà dimarts a les 20:30h a la projecció al Cinema Prado de la pel·lícula "La Mort de Guillem". A inicis d'any l'Ateneu Popular de Sitges  va fer-se mecenes i per això tenen dret a projectar-la abans de l'estrena a TV3. Recorden que els socis de l'entitat tenen entrada lliure (no cal reserva prèvia).

Des de dimecres a dissabte l'Ateneu acull el Correllengua 2020. Especialment important és dissabte, dia de l'acte central a tots els PPCC.  El Correllengua d'enguany s'ha organitzat amb col·laboració amb altres entitats (GES, Cercle Artístic, Òmnium, Plataforma per la Llengua, ANC i CAL) i hi ha previstos una bona quantitat d'actes. Tots ells amb entrada gratuïta però reserva prèvia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid