Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S20
La Territorial de Catalunya Nord de l' ANC lliura una carta al Consul d'Espanya a Perpinyà on denuncia la repressió

Al Castellet es va fer un acte polític que va comptar amb la participació de diversos portaveus de le etitats nord-catalanes: Annabelle Brunet, Pere Manzanares (Òmnium Catalunya Nord); Michel ValléePere Mateu (Flama dels Països Catalans); Dolors Serra (Casal de Perpinyà); Mithé Pull (Xarxa cebrianenca); Bernat Casals (Aire Nou de Bao): Joan Becat (IEC); Hugues Domènech (Col·lectiu Joves del Rosselló)i Daniela Grau (Cat Nord x Independència - Assemblea). Aqui podeu els podeu llegir.

14/09/2020 Política

Coincidint amb la commemoració de la Diada, centenars de persones es van concentrar davant de la seu del Consulat d'Espanya a Perpinyà, on membres de la Territorial de Catalunya Nord de l' ANC van lliurar una carta al Consul.. En la misiva, es denuncien els incompliments democràtics d’aquest estat, denunciats per les principals instàncies internacionals. En manifestació, després de cantar Els Segadors davant la Prefectura. A continuació,  una marxa va enfilar cap  al Castellet on es va fer l'acte central de la Diada amb parlaments de les principals associacions catalanes.

L'acte va ser presentat per la Laura Bertran, una mescla de parlaments i intervencions musicals amb la Leslie Malet i el Franck Sala.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid