Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Guanyem Badalona demana explicacions a Albiol per l’acte del PP a la Salut
18/09/2020 Política

Ahir al matí Pablo Casado i Alejandro Fernández van desplaçar-se a Badalona per fer un acte de propaganda del PP a la Salut Alta , i van ser rebuts per un grup de veïns i entitats contraris.

Aquest matí Dolors Sabater, presidenta del Grup Municipal de Guanyem Badalona ha dirigit una pregunta escrita formal a l’alcalde, Xavier Garcia Albiol i a la regidora d’espai públic, Irene González Poveda demanant explicacions per l’acte de propaganda que van fer ahir a la Salut. El president estatal i català del Partit Popular van visitar, juntament amb Xavier Garcia Albiol, un edifici suposadament ocupat (fonts periodístiques apunten a que això no seria cert) i van realitzar parlaments al carrer Pau Piferrer.

L’acte, que va comptar amb la presència de nombrosos mitjans d’abast nacional, i amb una forta presència policial arreu del barri, va xocar amb un nombrós grup de veïns, entitats, i representants de l’oposició que el qualificaven de “propaganda, imatges i mentides”. Es van sentir crits de “aquí està la mafia del PP”, i el cordó policial que es va conformar va deixar passar arbitràriament a alguns veïns i no a altres.

Per aquestes raons, Sabater ha decidit avui enviar una pregunta formal al govern municipal, demanant per el cost de la megafonia, i del fort desplegament policial, i si els ha assumit el PP o l’ajuntament, i si, tractant-se d’un acte de propaganda partidista, s’han seguit els mecanismes establerts al reglament municipal per la petició d’ocupació de l’espai públic.  

Dolors Sabater també ha aprofitat per demanar informació sobre les afirmacions que va fer Albiol durant l’acte, com que “s’han evitat 50 desnonaments des que té l’alcaldia” i demanant el registre detallat d’aquests fets.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid