Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#dematinada23s
Encartellades en nombroses poblacions recordant les detencions de 9 independentistes d'ara fa un any
23/09/2020 Drets i Llibertats

Avui fa un any, que ens vam despertar amb la notícia de la detenció de 9 independentistes a diverses pobacions del Vallès Occidental i Osona que preparaven bombes per a la sentència del procés segons les televisions i emissores de ràdio d'àmbit espanyol. Dos d'ells els van deixar en llibertat i la resta els portaren a Madrid sota l'acusació de terrorisme. A l'endemà,  El Mundo titulava que "Els CDR preparaven un atemptat terrorista a Catalunya el 'Dia D'. L'operació policial es va batejar amb el nom de Judes. Els diaria El País, ABC i altres van fer portades similars (de fet molts mitjans de comunicació es van limitar a reproduir la nota de premsa de la guàrdia civil).

De les nou persones que es van detenir inicialment, set van passar aproximadament tres mesos a la presó de Soto del Real acusats de pertinença a organització terrorista, estralls en grau de conspiració i fabricació i tinença d’explosius. Ara aquestes nou persones, s’hi afegeixen quatre més, acusades de pertinença a organització terrorista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid