Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
covid-19
El moviment veïnal convoca les alcaldies de les ciutats de l'entorn del Besòs a causa de la pandèmia
25/09/2020 Drets i Llibertats

Les ciutats de Santa Coloma, Sant Adrià, Montcada i Reixac, Badalona i una part dels barris de Barcelona de les rodalies del riu Besòs pateixen d'una manera important la crisi sanitària derivada de la Covid-19. Es tracta de barris i ciutats d'un nivell de rendes mitjà o baix que, a part de les seves característiques socials, han heretat greus deficiències estructurals que el moviment veïnal vol abordar.

Davant d'aquesta situació, per primera vegada entitats veïnals signants han decidit convocar conjuntament les alcaldesses i alcaldes dels cinc municipis, donada la passivitat i alentiment de les solucions de molts dels problemes que arrosega aquesta zona després de 40 anys des de la restauració dels ajuntaments democràtics.

Entitats convocants (per ordre alfabètic):
Confederació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Catalunya
Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona
Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona
Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Montcada i Reixac
Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Santa Coloma de Gramenet
Plataforma X les Tres Xemeneies i AV Santa Rosa de Sant Adrià

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid