Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
L’exalcalde de Prada de Conflent, ara primer ministre francès, aconsella als francesos que no vagin al sud de l'Albera

L'Estat francès demana als seus ciutadans que no visitin Catalunya Sud. El primer ministre francès, Jean Castex, "ha recomanat" fermament aquest divendres als seus ciutadans que evitessin anar al sud de l'Albera.

24/07/2020 Drets i Llibertats

L’exalcalde de Prada de Conflent, convertit en primer ministre francès, considera preocupant la situació a Catalunya Sud. Durant una breu conferència de premsa aquest matí des de l’aeroport parisenc de Roissy ha recomanat "fermament que els francesos evitin anar" a Catalunya Sud, sempre que la situació de salut no millori.  Així mateix, ha anunciat l'enfortiment dels controls fronterers per "contenir la pandèmia" i ha afirmat que està en contacte amb el govern espanyol i el govern català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid