Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
L'STEi denuncia la manca de denteja en els centres d'infantil i primària de Palma

El sindicat considera molt greu que l’Ajuntament de Palma no faci aquesta tasca en un context tan complicat de rebrots i perill de contagis

23/07/2020 Educació
L’STEI Intersindical expressa la seva total disconformitat en que no es facin les tasques de neteja pertinents durant el mes de juliol en els centres d’infantil i primària, una mesura més necessària que mai en la situació que vivim de nous rebrots de la COVID-19 i amb el perill de contagis que aquesta manca de neteja pot suposar.
El sindicat considera del tot insuficient que només es netegin aquells centres els dies que ofereixen el Pla d’Acompanyament Escolar (PAE) i no facin extensiva aquesta cura i desinfecció als espais que empra l’equip directiu o la resta de mestres. De cap manera es pot admetre aquesta manca de cura de la salut i la seguretat dels docents i l’alumnat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid