Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ensenyament
Guanyem Badalona denuncia la manca de solucions per la comunitat educativa

El partit municipalista exigeix al govern d’Albiol que respongui sobre el procés de matriculació i les obres de manteniment i construcció d'escoles.

23/07/2020 Educació
Guanyem Badalona en Comú, atenent a les demandes realitzades per la comunitat educativa de la ciutat, va fer una petició formal d'informació al govern municipal. En aquest escrit, Dolors Sabater reclama al govern que proveeixi informació sobre l’estat del procés de matriculació, el progrés de les obres de manteniment de diversos centres de la ciutat i també, de l'estat dels projectes de construcció de les noves escoles Ventós Mir i Badalona Port, així com l'estat de construcció de l’escola Montigalà i els instituts la Riera i el Ventura Gassol.

El procés de matriculació ha estat problemàtic especialment a la zona escolar 6 (a l'entorn de Canyadó i Casagemes) pel que fa als alumnes de primària, i a la zona 1 (Llefià) pel que fa als alumnes de secundària. Molts alumnes queden fora de la seva opció prioritària de matriculació, i podrien ser assignats en centres lluny del seu entorn familiar i veïnal.

La construcció i manteniment dels centres escolars és una demanda cabdal del moviments com FAMPAs, i no sembla que s’estigui avançant. L'Ajuntament no respon a les demandes d'informació reiterades per la comunitat educativa i els partits de l'oposició, i això desperta sospites entre aquests. “Les escoles situades en instal·lacions provisionals s'està tornant un fet massa comú, i l'Ajuntament no està treballant perquè progressi la construcció de nous centres educatius, que és tan necessària” declara Dolors Sabater, Presidenta del Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid