Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Decidim planteja al govern valencià "situar les necessitats de la majoria social al centre de totes les polítiques"

La plataforma continuarà fent un seguiment acurat de les decisions que es vagen prenent en aquest àmbits i seguirà aportant les seves protestes a favor del conjunt de la ciutadania del nostre país.

06/07/2020 Política
Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià

La Plataforma pel Dreta a decidir del País Valencià s'ha reunit 

Situar les necessitats de la majoria social al centre de totes les polítiques amb Ivan Castañón, secretari autonòmic de la Vicepresidència de la Generalitat en el marc de contactes i reunions amb diferents responsables polítics, socials i sindicals del País Valencià per a poder avaluar conjuntament la situació després de la pandèmia de la COVID19 i fer arribar les nostres propostes.

En la trobada realitzada divendres passat amb Ivan Castañón, la Plataforma li va plantejar

- La urgent necessitat de reconstrucció del País amb unes condicions diferents, situant les necessitats de la majoria social com a centre de totes les polítiques, comptant amb nou model de finançament amb hisenda pròpia, creant els consensos suficients per a condonació del deute il·legítim i la denúncia de l'espoli fiscal que patim.

- El consens sobre el canvi de model econòmic a favor de les persones amb polítiques socials inclusives i sostenibles que potencie la diversificació de la indústria autòctona, el sector agrícola i la reconversió cap a la sostenibilitat del model turístic actual.

- Un canvi de model per al territori i la mobilitat amb una nova llei de canvi climàtic que fonamente un país sostenible que deixe de ser vulnerable al canvi climàtic, eliminant la ZAL, l'ampliació dels ports de València i Alacant i les infraestructures innecessàries que afecten el territori, i exigint la gestió directa del servei ferroviari de rodalia.

- Un canvi de model cultural on es garantisca la protecció a la llengua pròpia i un ecosistema audiovisual en valencià a partir de garantir de la potenciació d'Àpunt i la reciprocitat amb les TV de la nostra àrea lingüística.

- Finalment, ha aplaudit la mesura d'aprovar la Renda Mínima Valenciana i alhora denunciat les seues limitacions per a arribar a les persones més vulnerables.

La plataforma continuarà un seguiment acurat de les decisions que es vagen prenent en aquests àmbits i seguirem aportant les seves propostes a favor del conjunt de la ciutadania del nostre país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid