Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#VolemVeureTotInclòsPerIB3
Campanya per veure el documental "Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes" per IB3

El passat dia 18 de juny el Canal 33 de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va emetre el documental, en canvi fa un any que la direcció d’IB3 va declinar fer-ho.

03/07/2020 Comunicació

El Col·lectiu Tot inclòs ha iniciat una campanya per tal de pressionar als caps d’IB3 amb l'objectiu que emiti el el documental "Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes".

Bàsicament es tracta d’un enviament de cartes a la direcció d’IB3 per tal d’exigir que es replantegin la seva postura i accedeixin a emetre el documental a la televisió pública de les Illes. En aquesta línia, el col·lectiu ha fet una crida a enviar una carta a  Andreu Manresa, director de l’ens públic, i Joan Carles Martorell, director d’IB3 Televisió en la que s’exigeix l’emissió del documental a IB3 i compartiu aquesta campanya –i les seves imatges– sota l’etiqueta #VolemVeureTotInclòsPerIB3. Per la seva banda, el col·lectiu ho posa fàcil ja que cedeixen gratuïtament els drets d’emissió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid