Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
Nora San Sebastián serà la nova portaveu de Guanyem Badalona
01/06/2020 Política

El grup municipal relleva Carme Martínez de la funció de portaveu seguint un acord de 2019. La organització va decidir aquest relleu per al juny de 2020 fa més d’un any en una assemblea post-investidura.

Tal com van acordar en assemblea el juny de l’any passat, el grup municipal de Guanyem Badalona farà efectiu l’acord de relleu de la seva portaveu. La regidora Carme Martínez Ha estat portaveu del grup municipal Guanyem Badalona des del juny de 2019 al juny de 2020 i la substituirà Nora San Sebastián.

La organització municipalista va decidir fer aquest relleu fa un any després de les eleccions municipals, i ara estrena nova portaveu. Nora San Sebastián va ser la segona de la llista La Badalona Valenta, (42 anys) és enginyera industrial i ha treballat 12 anys a l’Agència de Residus de Catalunya. Ha estat veïna de diversos barris de la ciutat i actualment viu a Coll i Pujol amb la seva parella i els seus dos fills.

 Fonts de Guanyem relaten que el juny de 2019 encaraven el primer any de constitució i negociació del govern amb Carme Martínez com a portaveu i els següents, fent un relleu a Nora San Sebastián.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid