Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
USTEC·STEs (IAC): "El Conseller Bargalló enganya, un cop més, a la comunitat educativa"

"En la Mesa de Negociació d’avui, 13 de maig, l’administració, el conseller ha presentat una proposta que és pràcticament una fotocòpia de la del curs passat, la qual cosa vol dir els mateixos mestres i professors que l’any passat, en una situació pitjor. Cal recordar que hi haurà un nombre important de professionals que no podran ser-hi presencialment.

13/05/2020 Educació

USTEC·STEs (IAC) ha demanat a la comunitat educativa que expressi el seu malestar davant dels dèficits democràtics i la insensibilitat social d’aquest govern".

Segons el sindicat, en les diverses compareixences del Conseller als mitjans de comunicació ha expressat diverses vegades que el curs vinent, on previsiblement no serà possible cap normalitat i caldrà mantenir distància social, hi hauria un increment significatiu de les plantilles de professorat per fer front a la situació d’urgència. No només es tractaria de poder fer classes presencials amb un màxim de 15 alumnes habilitant tots els espais possibles, sinó mantenir una adequada atenció telemàtica i protegir personal educatiu que per les seves característiques (dones embarassades, avançada edat o malalties cròniques) no podrien ser als centres educatius pels riscos de contagi.

Tanmateix, i com ve a ser habitual, el contrast entre les paraules i la realitat es fa evident. La manera de concretar les promeses de la Conselleria és en la preparació i disseny de les plantilles per al curs vinent.

En la Mesa de Negociació d’avui, 13 de maig, l’administració ha presentat una proposta que és pràcticament una fotocòpia de la del curs passat, la qual cosa vol dir els mateixos mestres i professors que l’any passat, en una situació pitjor. Cal recordar que hi haurà un nombre important de professionals que no podran ser-hi presencialment.

És per això que el Departament d’Educació menteix a l’opinió pública i al poble de Catalunya perquè promet unes coses que no pensen complir. I, com a torna de tot plegat, en la Mesa d’aquest matí no s’ha enviat a cap alt representant polític amb capacitat de decisió i s’han limitat a presentar tècnics del Departament que no poden, literalment, negociar res perquè va més enllà de les seves competències. Tot plegat, i com ja resulta preocupantment habitual, l’actual direcció política de la Conselleria humilia els treballadors i treballadores de tots els centres educatius, perquè anomenen negociació al que és una simple enunciació de les mesures que pensen aplicar sense possibilitat de discutir-les.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid