Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presons
Nou forces polítiques demanen el Govern espanyol a adoptar mesures alternatives de la privació de llibertat per a garantir el dret a la salut de les persones preses durant les emergències de salut
11/05/2020 Drets i Llibertats

Conscients que la salut crisi generada per la pandèmia de COVID-19 es dóna un impacte molt fort en la presó de la gent, Unides Podem, ERC, Junts per Catalunya, PNB, EH Bildu, Més País, CUP, BNG i Compromís han signat un manifest titulat "pel respecte dels drets de les persones privades de llibertat 'per moure a el Govern espanyol per la seva preocupació i reclamar-li que va adoptar mesures per a procedir a l'excarceració de les persones PRESES malalt, d'edat avançada i en una situació de davant de la vulnerabilitat el COVID-19.

peticions:

  • excarcerar presos en una situació de vulnerabilitat, els presos malalts i els d'avançada edat que han completat les 3/4 parts de la condemna.
  • L'enfortiment de les mesures de seguretat en els assajos ràpids presó i dur a terme un diagnòstic i per evitar la propagació de virus per evitar que els interns a la presó.
  • Per proporcionar informació actualitzada i accessible als presos en el desenvolupament de la COVID-19.
  • Durant la fase de desescalada, la gent directe còpies de les comunicacions de vídeo amb les seves famílies i Advocats PRESES.
  • No hi ha comunicació entre la cara interna de l'extensor amb la família i l'ampliació de la lliure i les trucades de les limitacions actuals videotrucades pecat.
  • Per continuar amb l'enfocament generalitzat dels presos que ho sol·licitin una presó prop de la I a la llar i les famílies, més interns allunyats Començant pels de I a casa amb els pares i els nens i les mares amb fills.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid