Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció
La CUP Tarragona disposada arribar al fons de la presumpta trama de corrupció a l'empresa de mitjans de comunicació
06/05/2020 Comunicació

La CUP Tarragona està  comprovant que, des de la setmana passada, a diari apareixen notícies relacionades amb la presumpta trama de corrupció en el sí de l’empresa de mitjans de comunicació de Tarragona. Aquestes notícies, però, es focalitzen exclusivament en el conflicte laboral entre una treballadora i l’actual Presidenta.

Tot i així,  la formació està preocupada pel fet que, a dia d’avui, encara no s’hagi obert cap investigació penal al voltant de les irregularitats detectades l’estiu passat amb el canvi de govern municipal i de presidència a l’empresa pública, les quals van motivar el cessament de l’anterior gerent qui, a més a més, també era el cap de gabinet de l’ex-alcalde Ballesteros.

Considera que l’escàndol mediàtic que s’està generant és el resultat de la inacció del govern d’ERC i ECP a l’hora d’investigar correctament totes les empreses i fundacions de l'Ajuntament des del primer dia, així com de la manca de transparència a l’hora d’esclarir tot el conflicte.

Qualsevol acció política que no vagi encaminada a fer net i acabar amb l’ombra de la corrupció a les empreses municipals, serà un greuge que no ens podem permetre com administració pública. Aquesta mala gestió està comportant un deteriorament de la imatge de mitjans de comunicació que ni l’empresa ni els treballadors i treballadores mereixen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid