Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La CUP impulsa un augment salarial per a les treballadores de salut
26/05/2020 Salut

La CUP Crida Constituent ha proposat una iniciativa parlamentària per tal que tot el personal sanitari del SISCAT cobri el 100% del Complement de Productivitat Variable (DPO) i que s’estableixi que la quantia de la DPO deixi de ser variable i per objectius, i s’incorpori de forma fixa a la Mesa Salarial. Els anticapitalistes han presentat aquesta iniciativa mitjançant esmenes al projecte de llei de restabliment del complement de productivitat variable del personal estatuari de l’Institut Català de la Salut, que es troba actualment en període de tramitació. 

Si l’esmena s’aprovés comportaria que a partir de l’exercici 2020, el personal sanitari percebria el 100% de les retribucions fixades al II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat i es consolidaria aquesta quantia, en forma de complement retributiu o en un augment igual al salari base fixe. Aquesta mesura afectaria a tots els ocupadors, independentment de la naturalesa jurídica dels treballadors i treballadores. 

La CUP també ha demanat que les esmenes incorporades es votin quan abans millor per poder tenir efectes immediats aquest mateix any. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid