Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
17-M
La bandera LGTBI+ al balcó de l'Ajuntament de Reus

Manifest del Col·lectiu H2O en motiu del dia Internacional contra la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere

16/05/2020 Gènere
El balcó de l'Ajuntament de Reus té penjada des d'aquest divendres i fins dilluns, la bandera LGTBI+, amb motiu del Dia internacional contra la LGTBIfòbia, que té lloc el diumenge 17 de maig.

Des de fa quatre anys, coincidint amb la creació del Punt d'Atenció a la Diversitat Sexual, el Col·lectiu H2O organitza l'hissada de la bandera durant aquesta jornada, en col·laboració amb l'Ajuntament.

Enguany, amb motiu de l'estat d'alarma decretat per l'emergència sanitària, no hi ha hagut acte oficial com es venia fent en els darrers anys, però sí que s'ha penjat la bandera per donar continuïtat a la tradició i a la sensibilització envers aquest tipus de violència contra una part de la població.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid