Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RecuperemElsCarrers
L'independentisme pren embranzida amb la recuperació de l'espai públic amb valors republicans

Aquest dimarts les concentracions s'han estès des de la Seu d'Urgell fins a València. Els antiavalots dels Mossos d'Esquadra, aquest cop, no han fet acte de presència.

27/05/2020 Política

Aquest dimarts, una nova onada de concentracions han reclamat posar la vida al centre i han criticat la gestió neoliberal que havent invertit els impostos del veïnat en CIES, tancs, macroconcerts... els ha deixat sense EPIs, UCIs, tests i respiradors.

Crits com 'on estan les PCR? les PCR on estan?' o 'l'únic terrorista, l'estat capitalista' demanen inversions als hospitals, als barris però també al mediterrani, assenyalant els responsables polítics de tantes morts. Aquesta despesa, però, no l'hem d'assumir les classes populars, cridant 'aquesta crisi no la paguem' les participants hem anunciat que ens defensarem enfront l'extractivisme de l'Estat.

#RecuperemElsCarrers ja ha rebut un centenar d'adhesions al manifest. Si bé lluitem pel dret a la manifestació durant l'estat d'alarma imposat, no entenem aquestes protestes com un fi sinó com una eina. Per tant, es tracta no només de tornar als carrers, sinó de forçar canvis en la situació política dels nostres països i alhora, també estar acompanyades en aquesta situació que ens ofega amb tanta mort i precarietat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid