Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
L'Assemblea de Guanyem Badalona reafirma en unanimitat el suport al seu Grup Municipal
22/05/2020 Política

Ahir dijous 21 de maig Guanyem Badalona va celebrar una assemblea en que es va aprovar per unanimitat el suport a la feina realitzada per part de l’equip negociador, amb el suport del Grup Municipal i el Secretariat al voltant del ple d’investidura del passat 12 de maig.

Aquest dijous 21 l’assemblea ha realitzar una assemblea en que ha valorat políticament les negociacions i el ple d’investidura del 12 de maig. La totalitat dels membres de l’organització política Guanyem Badalona ha reafirmat el seu suport unànime a les decisions preses per l’equip que va formar part de les negociacions per la conformació d’un govern de concentració progressista malgrat el fracàs d’aquestes. 

En un comunicat que han fet public aquest divendres al migdia, l’organització de Dolors Sabater reafirmava el suport a la candidatura que va presentar al ple. També demanen a la resta d’organitzacions polítiques de progrés “una reflexió  per aquest fracàs, que cal que sigui reconegut, assumit per totes les forces com a propi i col·lectiu” i “refer la confiança entre les forces democràtiques de Badalona”.

La candidatura apunta al futur, i comunica que es reafirma en la seva voluntat de construïr una força d’esquerres, àmplia conjkuntament amb les diverses entitats i partits de Badalona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid