Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Guanyem Badalona exigeix que s’investigui l’agressió i detenció a una veïna de Badalona per part dels Mossos d’Esquadra

El partit municipalista reclama a les institucions públiques que realitzin una denúncia i al cos de Mossos d’Esquadra que dugui a terme una investigació i “assumeixin responsabilitats”.

19/05/2020 Drets i Llibertats
Guanyem Badalona ha reclamat una resposta després que apareguessin a les xarxes les imatges de la detenció d’una jove treballadora de neteja quan tornava a casa. Les imatges mostren com un grup de quatre agents redueixen amb força la dona. Dies més tard es van donar a conèixer més detalls dels fets. Celenia de Aza Polanco relata que tornava de treballar i els agents no la van escoltar quan els va dir que tenia un certificat de desplaçament. No només això, sinó que la van menysprear i reduir violentament sense justificació, i en el moment de la seva detenció, li van propinar un cop de puny a la cara.

Fonts de Guanyem apunten “Tenim motius per pensar que es tracta d’una agressió racista i sexista que no pot quedar impune, i encara menys tractant-se d’agents de policia”. Segons relata la jove d'origen dominicà, els agents li van etzibar “¿Tu eres doctora o en realidad eres puta?” i “tu eres un animal”.

Els de Dolors Sabater reclamen que es posin en marxa immediatament mecanismes de suport a la víctima d’aquesta agressió i d’investigació dels agents policials que van perpetrar-la. “Aquesta agressió és terrible i injusta, i no es pot permetre que els agents de l’ordre, que haurien de garantir la seguretat de les persones, les agredeixin i els causin temor en sortir al carrer” declara la presidenta del grup municipal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid