Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FP
El professorat de Formació Professional de Catalunya es torna a mobilitzar contra la reforma curricula

Denuncien que Departament d'Educació "entra d'amagat la reforma curricular que rebutja la comunitat educativa"

28/05/2020 Educació

El col·lectiu de professorat de Formació Professional de Catalunya (Defensem l’FP) creat el curs passat amb l’objectiu de frenar la imposició per part del Dept. d’Educació d’una reforma curricular de l'FP contra l'opinió majoritària de tota la comunitat educativa. Fruit de la mobilització, aquella reforma no va tirar endavant.

A finals de la setmana passada, en plena crisi sanitària i educativa, el Departament d'Educació va comunicar als centres educatius el desplegament d'una versió d’aquesta reforma essencialment idèntica a l'anterior, generant així un rebuig encara més gran.

Defensem FP s'ha tornat a mobilitzar per exigir al Conseller Bargallò la immediata aturada d'aquesta reforma i el cessament del Director General d'FP, el Sr Joan Lluís Espinós per la seva desencertada gestió. Ara mateix estan iniciant els contactes amb tots els centres de formació professional de Catalunya i ja hi ha diverses entitats (FAPAC, FAPAES, sindicats d'estudiants,... ) que donen suport al nostre manifest. També estem recollint signatures en un Change.org  http://chng.it/9dMqX9CQ

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid