Català
El Diari ARA publica una guia interactiva per ajudar-te a viure plenament en català

Suggereix tot un seguit de pautes que poden ser útils bé sigui al conjunt dels Països Catalans

08/05/2020 Llengua

El Diari ARA ha publicat un test interactiu basat en la guia de la Plataforma per la Llengua Què faig si...? amb preguntes i respostes per ajudar-te a viure plenament en català.

L'objectiu de la guia Què faig si...? és suggerir tot un seguit de pautes de conducta que poden ser útils per a totes aquelles persones que volen viure plenament en català, bé sigui a Catalunya, al País Valencià, a les Illes Balears o en altres territoris de parla catalana.

Amb el propòsit de fer arribar a més persones aquest material, el diari ARA ha presentat aquest interactiu que explica de forma amena situacions descrites en aquesta publicació que ens poden fer dubtar a l'hora d'utilitzar el català. L'interactiu també dona arguments per conèixer millor la nostra llengua i poder defensar-ne sempre el seu ús, el seu potencial i la seva vitalitat davant determinades idees preconcebudes que només busquen minoritzar la llengua catalana.

Tot aquest material ha de permetre a l'usuari ser més conscient dels seus drets lingüístics i saber que pot denunciar qualsevol situació en la qual se li negui el dret de ser atès en català al servei de queixes de la Plataforma per la Llengua.