Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RecuperemElsCarrers
Concentracions arreu: "La mala gestió mata"

Centenars d'adhesions i més d'una trentena de convocatòries arreu del territori. Sota el lema 'La Mala Gestió Mata' criticarem l'ineptitud de la classe política.

26/05/2020 Política

El passat dimarts, membres de diveros col·lectius i organitzacions van convocar sis concentracions a Barcelona. Moltes van ser impedides pels Mossos d'Esquadra, que també van detenir una dona. L'endemà vam burlar la repressió i manifestar-nos contra les actes feixistes convocats als nostres carrers, també dissabte, contra la desfilada de l'ultradreta.

Des d'aleshores, s'han rebut rebut un centenar d'adhesions al manifest (les d'Arran, Alerta Solidària, l'ANC, la CUP o el SEPC, entre tantes) i més d'una trentena de nuclis arreu del territori, des de València fins la Seu d'Urgell, han fet públiques les seves convocatòries per repetir les concentracions avui i cada dimarts a les 20h.

Aquesta setmana ho faran sota el lema 'La Mala Gestió Mata!' per denunciar que han gastat els nostres diners en CIES, tancs, macroconcerts... i ens han deixat sense EPIs, UCIs, tests i respiradors. Demanem invertir en la vida; als hospitals, als barris però també al mediterrani i als territoris en guerra. Avui assenyalarem els responsables polítics de totes aquestes morts, perquè ens hi van els drets i la vida.

#RecuperemElsCarrers és una iniciativa espontània, fruit del parèntesi obligat del confinament. "Si bé lluitem pel dret a manifestació, no entenem les protestes com un fi sinó com una eina. Per tant, es tracta no només de tornar als carrers, sinó de forçar canvis en la situació política dels nostres països i alhora acompanyar-nos en aquest moment sense precedents, que ens ofega entre morts i precarietat" apunta la plataforma 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid